Ägarens flickvän

Madame Anna… Varifrån kommer det?

Jag kom till Club Adam och Eva för drygt 1.5 år sedan. Singel, glad och spänd. Jag kom ner i denna fantastiska källare och vill aldrig gå därifrån! Vacker miljö… Nej fel. OTROLIGT vacker miljö med mycket välkomnande personal och gäster som inte ville något annat än att alla skulle må bra.

Och där stod han, ägaren av klubben vilket inte gick att missa, med armarna i kors över bröstet. Tittandes på mig. Undrandes. Nyfiken… En månad tog det, sedan var jag fast och bytte roll från gäst till Christians Madame Anna. Varför Madame vet de som sett mig på klubben 😉

God natt12299123_920949101275646_280465015630863748_n[1]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s