Entreprenörskap

Vi får ofta frågan  ”Är klubben färdig nu?”
Färdig? Vad är färdig? En sann entreprenör är aldrig färdig och heller aldrig nöjd.

Både jag och Christian är entreprenörer. Christian har lyckats använda sig av denna driftiga egenskap vilket jag också har till viss del men som lärare är det svårt. Skolan som borde vara den mest utvecklande verksamheten i samhället är allt annat än just det tyvärr…

Club Adam och Eva är våran, framför allt Christians, baby. Vi pratar om den varje dag i telefon, pratar om den när vi myser i sängen och jobbar med den när vi väl är på plats. Många frågar – ”Är ni nöjda med kvällens gästantal?”. Det tittar alltid frågande på oss när vi säger nej, speciellt en festkväll när det varit 150 gäster…

Nej, vi är aldrig nöjda men därmed inte missnöjda. Vi vill alltid mer, större, bättre och nyare. Nu bygger vi ett nytt BDSM-rum som ska vara klart vecka 10. Sedan ska vi ha ny tvättstuga, ny gloryhole-vägg, snyggare vägg i relaxen, bättre belysning i parrummet mm mm mm mm mm mm….

12742308_1065001656855287_2397274833982089065_n.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s