Swingers eller Lifestyle?

Att engagera sig i en swingersklubb väcker givetvis uppmärksamhet, framför allt hos familj och vänner. De flesta som känner mig har dock tagit det med ro just pga att de KÄNNER mig. De vet att jag inte gillar att vara placerad i en box utan har betydligt mer vida tankar kring livet!

Det intressanta är att även om de aldrig tidigare kommit i kontakt med begreppet SWINGERS så har de plötsligt alla kunskap om vad det är och därför åsikter om att jag är halvt eller helt galen som kan stå upp för verksamheten. Är inte det ganska spännande..
De vet dessutom exakt vad jag gör på klubben vilket handlar om endast en sak – S.E.X!

Det är en av anledningarna till att jag startade denna blogg. För att beskriva för alla som på riktigt är intresserade vad jag gör på klubben och att det för mig handlar om en livsstil snarare än det där känsliga och heta ordet. På det sättet tror jag även att jag kan hjälpa andra i samma situation i andra liknande liberala verksamheter…

DSC_0014

En reaktion till “Swingers eller Lifestyle?

  1. Det är så mycket fördomar om detta. Det hörs att de inte varit i denna ”svängen” och inte heller stött på den sköna atmosfären och respekten mellan alla.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s