Ny helg!

Snart är det helg IGEN! Eftersom jag har barnhelg kommer jag inte vara där men mina tankar och administrativa hjärna är det ständigt 😉
Denna helg är alla välkomna., dvs alla par och tjejer samt anmälda killar . Jag kommer inte gå in på hur kalendern ser ut här, den syns fin-fint på Club Adam och Evas hemsida!

Att inte kunna vara Madame Anna på klubben varje helg är ganska frustrerande. Jag accepterar att läget är som det är men mina tankar går ständigt till hur jag kan bli mer tillgänglig. Det är tur att vi har fantastisk personal, värdparen gör ett makalöst jobb i baren och klubben är alltid städat finare än ett hem. Jag kan jobba hemifrån med det administrativa som är en ganska stor del av arbetet med en klubb. Jag älskar administrativt arbete men självklart är det mötet med gäster som är mest givande.

Vem vet, kanske finns det planer i Madame Annas administrativa skalle som nästan ingen vet än 😉

11816971_883559431681280_6766789195563868547_n

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s