SEX

adam_eva24.jpgI Sverige finns det många ämnen som är mer eller mindre tabu att tala om. Ett av dessa är SEX Det finns andra områden som också räknas in som ”icke lämpliga att tala om i vissa lägen” vilket jag vet sedan jag var aktiv fritidspolitiker och som allmänt samhällsintresserad. Vilken sexuell läggning jag har är min egen grej precis som vilken politisk åsikt jag har. Om man gör som jag, är öppen och outar sig, så undrar den svenska PK-befolkningen om jag verkligen vet vad jag gör och hur andra tar det. Att prata om vilka sexuella aktiviteter man föredrar är lika fel som vilken politisk åsikt man har enligt väldigt många och gör man det ändå uppfattas man som lite out of the box och obekväm.

Kanske är spänningen med Club Adam och Eva delvis att den är hemlig och att den handlar om ett tabu-ämne. Kanske skulle den inte vara lika speciell om sex inte var så hemligt?  Kanske… Kanske skulle dock människor må bättre av att bejaka livet mer och inse att aktiviteter som inte skadar någon och som är lika naturligt för människan som att äta knappast borde vara tabu.

För varför har sex blivit ett ämne man inte talar om? Kanske borde fler fundera över att det kanske har med politik att göra och att människor som alltid gör det politiskt korrekta är lätta att styra…

 

En reaktion till “SEX

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s