Swingers

Jag har pratat med många par som gästat CAE under de 1.5 år jag varit en del av den. De har olika historier om hur de valde att ta steget att dela sitt sexliv med andra. Den gemensamma nämnaren är givetvis ett stort intresse av sex men sedan skiljer de sig oftast åt på samma sätt som alla par gör. En del ville hitta tillbaka till gnistan efter 25 år tillsammans, andra vill skapa något nytt med sin nya partner och vissa vill bara vistas i miljön för att sedan åka hem och njuta av enbart varandra.

Norrköpings tidning kom på besök för några veckor sedan. Jag och Christian berättade i en intervju om hur vi känner för klubben och hur vi ser på swingersliv, de spelade även in en rundvandring . Att jag och Christian väljer att gå ut öppet med Club Adam och Eva är för att vi vill visa att vår verksamhet är seriös och att vi inte skäms för den. Skäms man för sin verksamhet kan den omöjligt bli lyckad. Vi gör det för vår egen del men framförallt för våra gäster.

Som gäst på CAE ska man alltid känna sig välkommen och önskad. Klubben är till största del för par men singlar ingår i deras fantasier så därför får även singlar bli medlemmar. Allt ska vara professionellt och genomtänkt. Allt ska visa att Club Adam och Eva är Sveriges, och kanske även Europas, bästa och mest genomtänka swingerklubb ❤

adam_eva18

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s