Kvinnor

Jag läste i Aftonbladet om Linda B som sjunger om att bli piskad. Hon ändrade själv lite i texten så att det blev ”smiska mig om jag vill” istället för ”smiska mig ibland” för att visa att hon har makten själv. Kvinnor, och givetvis även män, ska tillåtas att njuta och att njuta är en sak varje människa bestämmer själv vad det innebär.

Härligt tycker jag när kända personer går ut öppet och pratar om girlpower och att man ska stå upp för sig själv och det man gillar. Club Adam och Eva är en klubb för jämställdhet, där kvinnor har rätt att ta för sig precis lika mycket som män och tom uppmanas att göra det. Jag har hört flera kvinnor på klubben som pratat om hur fria de känner sig på en swingersklubb. Där kan de släppa lös alla de hämningar och sexuella frustrationer de har utan att bli kallade fula saker.

Är sexualitet något som skiljer sig åt mellan kvinnor och män? Är män kåtare än kvinnor? Enligt samhällnormen är det fortfarande män som är mest intresserade av sex men om man tittar på vad som händer på en swingersklubb verkar det inte vara så. Jag skulle säga att kvinnorna som kommer till CAE är mer öppna med vad de vill än männen och ofta påtalar hur frisläppta de känner sig. Tänk egentligen vilken fantastisk verksamhet vi har och hur synd det är att inte fler har vågat komma ner till Sveriges mest moderna källare 🙂

2016-01-25-22.26.40.jpg.jpg

En reaktion till “Kvinnor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s