Härlig kväll

Igår kom jag och Christian hem från en misslyckad skidsemester. Ett ont och svullet knä i ställning och lång rehab att se fram emot. Tid tillsammans är dock alltid värdefull när man är särbos så helt missnöjda är vi inte.

Det vi fick möjlighet att göra genom att komma hem tre dagar tidigare var att gå på klubb vilket inte är fy skam. Att komma ner till vår vackra CAE , sätta sig i baren och vara panelhöna tyckte jag var väldigt roligt! Jag satt på en barstol och tittade på gästerna som kom och blev glad varje gång paren kom fram till mig pratade. Lite sympati fick jag också pga mitt inkapslade knä vilket kändes helt ok som plåster på såret 😉

Drygt 70 gäster hade vi denna Classy Night och i stort sett alla hade valt att följa kvällens tema, dvs lilla svarta och vit skjorta. Det var en mycket glad och vacker stämning och full fart runt om på klubben som vanligt. Det hände dock en liten incident som fick mig att återigen fundera över synen på sex i samhället. Någon nämnde ett pars hemort på ett för högljutt sett vilket vi fick kompensera med en fribiljett. Paret ville verkligen inte att någon skulle veta vilka de var och varifrån de kom vilket jag tyckte kändes tråkigt och som att min strävan om att öppna upp och göra verksamheten legitim backade lite…

Men men… Club Adam och Eva är en fantastisk klubb och som ett annat par sa – ”Det är så härligt med klubben, för hit kan man komma och bara vara sig själv” ❤

12299123_920949101275646_280465015630863748_n[1]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s