Blogga om sex

Igår passerade jag 10 000 visningar på min nya blogg. Känns ganska otroligt och fantastiskt roligt. Vad är det som gör min blogg intressant och lockande?

Ja, inte jättesvårt att räkna ut. SEX är ett alltid hett ämne och sedan jag började engagera mig i CAE har begreppet swingers blivit mer outad (så uppfattar jag det) genom tex saker som Sextemplet , Aftonbladet, Metro och intervjuer. Efter politiskt engagemang och allmän uppkäftighet har jag hittat ett område jag kan stå upp för och engagera mig i där det är uppskattat och där få vågar. Alla har ett mer eller mindre stort intresse för sex. Kanske pga av att man vill skaffa barn, anser att man har för lite sex, har för mycket sex eller bara för att det är en underbar aktivitet är det något som engagerar nästan alla människor.

SEX är ett mycket naturligt beteende, kanske den mest naturliga av alla mänskliga beteenden, som trots det på något sätt är skamligt att prata om. Det är det som är grundtanken med denna blogg. Givetvis handlar den mycket om Club Adam och Eva eftersom det är den mitt engagemang vilar på men jag vill att bloggen ska bli mycket mer än en enskild klubb 🙂

2015-11-28-20.54.26-1.jpg.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s