Originalitet

Jag har jobbat inom kommunen i princip hela mitt arbetsliv vilket har gett mig trygghet men knappast någon inspiration tyvärr. Jag har alltid saknat något och när jag träffade Christian upptäckte jag vad. Varför har jag inte tidigare vågat starta ett eget företag??

Club Adam och Eva är ett ganska nytt företag, Christian startade det när han bestämde sig för att bygga en ny klubb efter att den gamla brann. Jag har lärt mig så enormt mycket av att bli en del av detta företag, bland annat att man inte jobbar enligt klockan utan när det behövs och genom att brinna för det man gör inte bryr sig om klockan. Fantastiskt 🙂

En annan viktig sak är att man inte får en bra klubb och ett vinnande koncept genom att härma andra. Det som redan finns är redan testat så vill man lyckas måste man visa på originalitet. Christian är en fena på att hitta snygga och bra lösningar. Han har idéer som han genomför, oavsett hur komplicerade de är. Han är även bra på att se det bästa hos sina medarbetare, tex jag. Han vet att jag är bra på ord och på att uttrycka mig, både muntligt och skriftligt, och han kan önska saker som jag spånar vidare på och genomför.

Christians senaste tillskott är denna sängram. Vi hade tänkt oss en färdig säng från ett stort möbelföretag men det kändes inte kul, den sängen skulle alla känna igen. Vi traskade istället iväg till en svetsfirma och bad dem om hjälp. En säng som passade klubben ville vi ha och som gav den känsla vi ville framhäva. Detta blev produkten som kommer stå på klubben på lördag, med madrass och lite annat pynt 😉

12804366_10153647332133303_1325667353_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s