Testa saker

Alldeles nyss fick jag hjälp med att ta bort ett kärt smycket jag har på ett väldigt intimt ställe pga en magnetröntgen jag måste göra nästa vecka. Trist… gillade den. Får se om den går att sätta dit igen efteråt.

Tänk vad jag har testat nya saker sedan jag träffade Christian på klubben. Förutom allt jag skrivit om som handlar om att stå upp för sexuell frihet så har jag utmanat mig själv med saker jag tidigare inte känt mig fri att göra.
Piercing på ett läskigt ställe och en STOR tatuering. Jag är stolt över mig själv och ser snart inga hinder i världen för lycka och välbefinnande ☺

image

2 reaktioner till “Testa saker

  1. Snygg tatuering. 🙂
    Det är så underbart när man känner sig så där säker i sig själv att man kan göra sånt man inte ens tänkt en tanke åt tidigare.
    Du lär säkert upptäcka många fler nya saker i livet

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s