Fredagar

Igår var det en ovanligt het fredagkväll/natt på Sveriges bästa klubb. Vad jag har fått informerat till mig förstås eftersom jag själv inte kunde medverka. 45 gäster och full fart ända till stängning.

Fredagarna brukar kunna vara mycket varierande. Ibland succé men ganska ofta något sämre antal gäster än lördagar. Frågan är varför? När jag var ute på krogen senast mer frekvent för x antal år sedan så gillade jag fredagar. Det var mer äldre människor ute och jag hade både lördag och söndag på mig att komma på banan igen,  om det blivit sent och blött… 😉

Kanske är det annorlunda när man går på swingersklubb? Man går inte till oss för att dricka sig full, dock ibland för att dansa. Gäster jag pratat med säger att de vill vara utvilade och pigga och att de ofta är för trötta på fredagen. Låter vettigt tycker jag, speciellt med tanke på vad de troligvis ska göra på klubben.

Men fredagarna då… Vi har alltid mix, dvs alla är välkomna. Vi har ibland teman som för tankarna till det lite mer heta. Mina tankar går till vad många par vill ha… Kanske är parkvällar populära av en anledning? Jag skulle önska få kommentarer kring detta.

Vad önskar ni på fredagar? Kommentera här eller skicka till mig i annat forum ☺

11816971_883559431681280_6766789195563868547_n

5 reaktioner till “Fredagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s