Jämn vs ojämn helg

Nu ska jag skriva ett väldigt personligt inlägg. Känner att jag behöver det…

Mitt engagemang i Club Adam och Eva bygger nästan enbart på vilja och lust. Jag får ingen lön utan jag gör det tillsammans med den jag älskar och lever tillsammans med. Att få göra det är en lyx och förhoppningsvis kommer det ge även ekonomisk utdelning så småningom.

Eftersom jag har fyra barn på halvtid i en annan stad måste den största delen av detta engagemang ligga på den andra veckan. Vissa delar, som att marknadsföra och blogga, kan jag göra när som helst och vart som helst. Dvs även på barnvecka. Praktiska saker som att jobba under öppettid, skriva in medlemsansökningar eller att handla varor går bara att göra barnfria veckor då jag kan vara i Norrköping.

Därför blir stora fester på mina barnfria veckor – jämna veckor. Jag försöker ibland lägga fester en ojämn vecka men det ställer till en hel massa för mig. Jag kan oftast inte byta helg med barnens pappa, det krävs speciella omständigheter för det.

Ska jag då låta andra ansvara för fester ojämna helger? Ja, kanske men vad händer då med mitt engagemang? Blir det lika kul då? Hälften av den vinst jag får, vilket är att få träffa gäster och höra hur glada och nöjda de är, skulle ju försvinna om jag gav bort hälften av det jag älskar…

Samtidigt vill jag klubbens och gästernas bästa… Alltid rumpan bak, eller hur är det man säger?

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s