Sextemplet

För exakt ett år sedan idag hade en mycket speciell film premiär på en filmfestival i Stockholm. Sextemplet av den fantastiska dokumentärfilmaren Johan Palmgren visades på bio första gången och två av personerna i filmen fanns på plats, dvs jag och Christian.

För er som inte sett den handlar filmen om att Christians älskade klubb brann ner och han letade efter en ny lokal. Ödet förde honom samman med Arbisteaterns ägare Robin och sedan visar filmen hur den nya klubben växer fram samtidigt som Robins verksamheter går i graven. Någonstans i mitten av filmen dyker en kvinna upp (jag) och klickar med Christian på ett magiskt sätt och resten är historia. Filmen visades först på bio i hela landet och sedan 6 månader på SVTplay (har tyvärr slutat visas där nu). Filmen och Johan har även vunnit första pris på en filmfestival i USA med Sextemplet.

Jag fick ta ett beslut väldigt tidigt i min och Christians relation om jag ville medverka i filmen. Det var ett stort beslut för mig, det skulle innebära att jag skulle bli kopplad till swingersvärlden för alltid och skulle mina nära och kära klara av det?
Ja, idag kan jag säga att jag inte ångrar något! De som känner mig förvånades inte och mina nära och kära accepterar mig och mina val, annars hade de inte varit speciellt kära. Visst, höjda ögonbryn och frånvaro av kommentarer har visat på viss oförståelse men i det stora hela är jag glad över att jag äntligen får vara den öppna och engagerade person jag faktiskt är 🙂

poster-sextemplet1.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s