Kvinna

Club Adam och Eva är kvinnan viktig, kanske tom viktigast. Hos oss är det ingen som säger att kvinnan ska vara på ett visst sätt för att pleasa männen. Ingen som säger att kvinnan är en slampa för att hon gillar sex. Ingen som slår kvinnan. Ingen som inte tar ett nej.

CAE respekteras människor, oavsett kön. Hos oss får även kvinnan ta plats och utan kvinnan skulle vi inte ha en klubb. Vi skulle heller inte ha en klubb utan männen. Hos oss är en jämn fördelning av kön en absolut nödvändighet och ingen skulle trivas utan den.

Dock har vi svårt att uppnå en jämn könsfördelning trots att kvinnor på klubben säger att en swingerklubb är det optimala stället för kvinnlig sexualitet. Kvinnor säger att de kan komma ner till oss i källaren och vara den heta kvinna de vill vara, utan att bli dömda och kränkta. Men varför tar då inte fler kvinnor chansen att komma till oss? Komma ner i källaren utan män, för par har vi ganska gott om.

Självklart handlar det om samhället och att det fortfarande är fult för kvinnor att ta för sig sexuellt. För män står i kö för att få komma in. När de väl kommer in blir de nog ofta förvånade och många kommer bara en gång. Kanske är det för konstigt för dem med den omvända, eller fullständigt rättvisa, värld som de plötsligt befinner sig i…

DSCF5178

 

 

3 reaktioner till “Kvinna

  1. Tack för dem bra orden. ❤ En dag ska även jag ta modet till mig att komma till CAE och våga leva ut som den sexuella och vilda kvinna jag är innerst inne.

    Liked by 1 person

  2. Så bra skrivet. Å jag kommer att besöka cae vare sig jag är ensam eller med en partner. Innerst inne finns här en vild kvinna som vet vad hon vill

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s