Förfest

På fredag för tre år sedan höll något förskräckligt på att hända. Blå huset började brinna kvällen innan och brann nästan två dygn medan ägaren till källarens swingersklubb stod utanför och grät. Branden, som hade startat längst upp i det stora huset, förstörde hela Christians dröm och han var krossad! Så krossad att det började spelas in en film om Christians väg till en ny klubb.

Idag finns det en ny Club Adam och Eva som är både snyggare, bättre och mer genomtänkt än den gamla. Bar, relax och hela TIO lekrum gör våran klubb till Sveriges, kanske Nordens, bästa swingerklubb. Dessutom är vi Sveriges enda helt ”vita” swingersklubb med alla tillstånd som behövs, allt från serveringstillstånd till brandskydd.

På fredag ska vi fira att klubben rest sig ur askan och detta pga en fantastisk man som jag älskar och är stolt över. Utan Christian hade jag kanske aldrig fått möjlighet att upptäcka den här världen och heller inte fått möjlighet att använda min mycket entreprenöriella sida som fått stå tillbaka under alla år som lärare.

Ta chansen att se denna fantastiska verksamhet på fredag när alla vrår på klubben äntligen är färdigbyggda 🙂

unspeobcified.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s