Ny på CAE?

När man funderar på att gå till en swingersklubb är det många tankar som far i huvudet. Därför har jag skrivit en liten text om vad som händer när man kommer första gången till oss på Club Adam och Eva 🙂

Club Adam och Eva är en perfekt klubb att komma till som första gång. Vi har 6 värdpar som jobbar regelbundet och vet hur nya par ska tas omhand för att känna sig riktigt välkomna och trygga. Klubben ligger i källaren i en mycket historisk byggnad i Norrköping där det på helgerna är nattklubb. Gäster till oss går in i den stora entrén och följer sedan skyltar ner till källaren där man ringer på, dörren är tydligt märkt och går inte att missa.

Väl inne börjar ni med att checka in. Ni betalar entré, får nyckel till ett skåp samt ett band på armen med nyckelnumret på. Nyckeln lämnar ni sedan in i baren och ni kan hämta den när som helst under kvällen. Ni börjar med att hänga av er ytterkläderna i skåpet och får sedan en rundvandring av någon i personalen. Rundvandringen är bra, den ger information om utrymningsvägar, regler och lite allmänna tips.

Vi har sällan någon speciell dresscode, har vi det står det i det eventets inbjudan på hemsidan. De flesta tjejer brukar klä sig i något lite mer sexigt, sådant som ”de vill ha på en middag men inte vågar”. Killarna i skjorta, snyggare tröja och snygga byxor. Skor är valfritt, de flesta tjejer sätter på sig finskor av något slag. Det viktiga är att man inte kommer i vardagskläder!

Efter en stund byter de flesta om, detta krävs även för att gå vidare till Relax och lekrum. Man behöver aldrig vara naken på klubben om man inte vill även om de flesta slutar nakna. Snygga underkläder funkar jättebra, dock badar alla nakna i poolen. Handdukar får man när man ber om det i baren.

Läs igenom reglerna på hemsidan innan ni kommer. Väl på klubben väljer ni om ni vill komma som gäster eller bli medlemmar. Har ni ytterligare frågor går det bra att ringa till klubbmobilen 🙂

adam_eva14.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s