CAE och LK

Igår fylldes Club Adam och Eva av lustfyllda gäster i annorlunda kläder. Lustkammaren abonnerade klubben med tema Caligula och de 170 gästerna hade verkligen gått in för att skapa en känsla av romarriket.

Det blev en perfekt kväll och natt! Personalen som jobbade gjorde som vanligt ett fantastiskt jobb. Vad vore klubben utan dem…

Lustkammaren är ett forum på nätet som är skapat av en fantastisk man och swinger. Han jobbar stenhårt med att skapa ett forum för sexuellt frisinnade precis som jag och Christian. Det finns dock en del skillnader märkte vi igår.

Lustkammarens medlemmar är verkligen äkta swingers  (om man nu får säga så..). Medlemmarna ses i olika konstellationer för att ha sex. Erfarna och modiga tog de igår för sig av klubbens naturliga del, den sexuella delen.

Club Adam och Eva är för swingers men även för de som bara vill ha det fantastiskt härligt ihop med öppna människor. Sex är en del men man kan även hänga i baren,  dansa på dansgolvet till härlig musik eller simma omkring i poolen hela natten lång. Man kan ha bestämt träff på klubben med ett annat par men oftast är det slumpen som styr om man har sex. Allt beroende på vilka gäster som kommer just den kvällen.

Hur som helst. Jag hoppas att fler modiga kvinnor och män vågar testa dessa forum. Både CAE och Lustkammaren gör livet mer roligt att leva!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s