Hedo Lifestyle

Att befinna sig på Jamaica är som att vara statist i en film. Allt det man ser på film är sant. Vädret, maten och stranden ❤

Nu är ju jag och Christian inte enbart här på semester utan även för att skapa samarbete med en av världens bästa swingersresorter. Hedonism 2 är ett paradis utan tvekan och nyss satt vi med en ansvarig man och pratade om deras sätt att se på swingers.

Mr Miller gillade mitt sätt att se på swingersklubbar,  det handlar inte enbart om sex utan om en livsstil som är så underbar. Han sa att många klubbägare som kommer hit är som mig och C, de driver klubb men swinger inte själva. Man åker till dessa resorter för att man vet att det inte finns några bra alternativ.

Man får bada utan äckliga badkläder, känna en enorm frihet och träffa öppna och fantastiskt social människor. Vuxna människor och inga barn. Man får en riktigt vuxen och fri semester utan tvång och begränsningar.

Det är kanske just det swingerslivet handlar om. Frihet! Frihet att göra det man vill, utan samhällets ständiga förmaningar och begränsningar.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s