Club Eva

Club Adam och Eva har ca 1000 medlemsprofiler varav ca två tredjedelar är par. Den sista tredjedelen är till största delen singelkillar men vi har en liten klick singeltjejer som blivit medlemmar sedan vi öppnade på nya stället.

Att vara tjej/kvinna på en swingersklubb som CAE är fantastiskt vilket jag kan intyga av den korta tid jag var gäst. Man får respekt och slipper både det ovälkomna tafsandet som sker på vanliga nattklubbar och de kränkande ord som tyvärr ofta förekommer  (skriver dem inte här, tror ni förstår vilka jag menar). Många tjejer jag pratat med lyfter just det perspektivet som en stor anledning till varför de trivs så bra.

Tyvärr är det få tjejer/kvinnor som vågar komma själva och därför har vi några gånger per år tjejträffar – Club Eva!
De fungerar ungefär som vanliga förfester men lite mer exklusiva. Alla tjejer som vill, både medlemmar och helt nya, ses och gör saker tillsammans innan klubben öppnar som vanligt. Vi har haft poledanceträning, massage, spa, middag mm och träffarna är alltid supertrevliga.
En viktig sak att påpeka är att dessa träffar INTE handlar om sex! De är ett sätt att låta tjejer få umgås och prata om hur det är att gå på swingersklubb. Ångrar man sig och inte vill stanna när killarna kommer senare så går man hem. Jag vet dock ingen som gått hem hittills 😉

Nu på lördag har vi årets andra Club Eva träff som bla kommer innehålla vinprovning. Missa inte att lära känna nya vänner på ett lite mer spännande sätt. Läs mer på hemsidan om du/ni är nyfikna.

image

En reaktion till “Club Eva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s