Tjejer

Igår hade vi en återigen mycket härlig Club Eva träff. 25 tjejer träffades på klubben relativit tidigt, presenterade oss för varandra, hade vinprovning uppe i vackra teatersalongen och avslutade med typisk tjejfest innan vi släppte in resten av gästerna klockan 22.

Jag tycker att dessa kvällar är bland de bästa med Club Adam och Eva . Jag har tidigare beskrivit hur jag ser klubben och egentligen hela swingersvärlden som ett ställe för kvinnor att utforska sin sexualitet men även en plats att kunna ta för sig på som i samhället i övrigt mest är män förunnat.  

Tjejerna igår var helt underbara. Den stora bredden på kvinnor, allt mellan helt nya tjejer till de mer erfarna, är det som gör träffarna till den succé som de är. Kvinnorna vågar öppna sig, fråga saker och berätta om sina tankar om sex utan att behöva oroa sig för att bli stämplad som något mindre trevligt (typ h–a, s—-a, s—a mm).

En spännande tjej berättade att hon är polyamorös. Ingen ställde frågan vad det är men självklart blev jag nyfiken och googlade. Swingers innebär att byta/ha flera sexpartners medan polyamorös handlar om att man kan bli kär i flera samtidigt och, som jag förstår, därmed kunna ha flera förhållanden.

Intressant… Jag skulle dock vilja veta mer. Blir inte alla kära i olika människor genom livet, kanske även i flera samtidigt? Är det fel? Varför är så många otrogna? Handlar det kanske om just att vi blir kär i flera olika och kanske skulle det inte enbart ses som  fel? Kanske skulle vi komma ifrån mycket otrohet precis som man faktiskt gör som swingers?

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s