Killar

Club Adam och Eva är en swingersklubb som riktar sig framför allt till par. Kanske gör de flesta swingersklubbar det då begreppet swingers ofta kopplas ihop med partnerbyte av olika slag och då krävs ju partners.

Definitionen varierar dock självklart. Vissa gäster kommer till klubben för att ha sex med många olika. Oftast är det kvinnan som vill/tillåts ha många sexpartners, både många män och kvinnor.  Mannen i paret är ganska ofta den som tar en mer avvaktande roll och låter kvinnan njuta. Självklart inte alltid men ofta vilket jag finner spännande och ganska fantastiskt för kvinnorna.

För att kvinnorna ska få precis allt de vill behöver vi dock extra killar. Därför släpper vi in singelkillar men vi ställer HÖGA krav på de killar som kommer till CAE. Killarna måste förstå att klubben INTE är en bordell! Detta säger jag eftersom det ibland känns så. Killarna får komma enbart för parens skull och ska visa stor respekt. De måste ha social kompetens för att förstå när de är välkomna och när de INTE är det. De måste även vara attraktiva, ha ett utseende som lockar gemene kvinna.

Singelkillar måste av dessa anledningar ansöka om medlemskap och blir inbjudna till Audition Night där vi pratar med dem och ser om de har de kvalitéer vi söker. Känns det bra får de bli medlemmar men det innebär inte att de sedan kan bete sig hur som helst. Den senaste tiden har vi fått en del klagomål på killar och slutar inte dessa klagomål kommer vi bli tvingade att sluta ha singelkillar på Club Adam och Eva.

Självklart är det även parens ansvar att vara tydliga emot killarna. Det mesta ansvaret ligger hos killarna i detta fall men paren måste ge dem en ärlig chans. Killarna kan inte vara tankeläsare 😉

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s