Hemligt

Jag har skrivit tidigare om hur tabu det är att prata om sex. Yngre pratar mer om sex än äldre men fortfarande är det ett ämne som många anser ska stanna i sovrummet eller åtminstone inte pratas om, förutom på tjejfester efter några glas vin…

För klubbar som CAE är det en stor nackdel att sex är hemligt. Vår swingersklubb handlar om en livsstil, kanske tom en sexuell läggning, och precis som andra sexuella läggningar är det uppenbart problematiskt för omgivningen att acceptera den.

Swingers gillar sex och att dela med sig av sin partner till andra med samma intresse. Detta för att förgylla och njuta och många gånger för att slippa smussla med sin åtrå och lust. Jag har varit engagerad i Club Adam och Eva i snart två år och fascineras bara mer och mer av all den öppenhet och ärlighet som jag möter hos våra gäster. Glada, ödmjuka och lustfyllda njuter de av livet och varandra. Varför skulle detta vara tabu?

CAE ligger i en källare, detta pga att det var den enda lokal som fanns tillgänglig när den andra brann ner. I huset i övrigt huserar en nattklubb och vi har samma ingång. Detta har tyvärr blivit en nackdel för oss då många av våra gäster känner obehag av att samsas i samma ingång som nattklubbens gäster. Jag förstår att det kan kännas jobbigt, speciellt då nattklubbens gäster ofta är hälften så gamla men detta hade inte varit ett problem om sex inte hade varit tabu…

Jag har en bestämd åsikt om att detta går att förändra men det krävs att människor står upp för allas fria val, precis som många gjort i årtionden för tex hbtq frågor.
Så UPP TILL KAMP för människans rätt till sexuell frihet 😊

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s