Bästa klubben

Att driva en swingersklubb är väldigt roligt men ibland tufft vilket jag skrivit om tidigare. Marknadsföringen är svår och det är även svårt att slå hål på fördomar om ämnet sex…

Det finns många förutfattade meningar om vad man gör på Club Adam och Eva. Eller kanske inte förutfattade utan misstolkade. Jag har varit på en porrklubb utomlands, där fanns det mest män och horor. När folk kallar vår klubb för porrklubb blir jag därför kränkt och ledsen. Inte för att jag har något emot den porrklubb jag var på i Barcelona utan för att prostitution är olagligt i Sverige och att påstå att vi pysslar med sådant är kränkande.

CAE är en swingersklubb, enligt rykten den absolut bästa i Sverige och kanske även i Norden. Vi är väldigt likt en snygg nattklubb och många av våra gäster kommer för att ha en festlig kväll, mer än en kväll med sex.
På vår klubb får man ha SEX, hur mycket man vill! Man är dock inte garanterad sex bara för att man betalar entré! På CAE är kvinnan i fokus och hos oss är det ingen som kränker en kvinna eller kräver något som hon inte vill.
Detta är en av anledningarna till att jag älskar att driva denna klubb och jag kommer fortsätta kämpa för att rentvå sexuell lust som något positivt och naturligt 😊

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s