Härligt

Kommande helg ser ut att bli riktigt bra, dvs många gäster. Hur lyckad den blir för gästerna vet vi först efteråt 😊

Jag och Christian kämpar ständigt med att skapa de rätta förutsättningarna för att gästerna ska trivas. I helgen känns det som att vi kanske har hittat en bra mix. Fredagen släpper vi in många singelkillar för de tjejer och par som gillar det. På lördag har vi en ny typ av kväll – Nya Gigolo Night. Vi tänker oss att det är Parkväll men med 5 stycken speciellt utvalda singelkillar. Detta kanske kan bli den typen av kväll som många par saknat. Många vill gärna ha singelkillar men är noga med VILKA singelkillar. Förhoppningsvis sätter det även press på killarna. Ska de komma en lördag måste de bli en av de där speciellt utvalda. Hårt men brutalt 😉

Alltid när jag funderar på detta med singelkillar tänker jag på vilken lyx tjejerna har på våran klubb. De är i centrum. De kan gotta sig och ta för sig.  De kan klappa killarna på rumpan och kalla dem snuskiga ord.
Jag säger inte att det är helt perfekt ur ett jämställdhetsperspektiv men det känns VÄLDIGT rättvist!!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s