Sex och naturen

Lyssnar på P3 och en intervju med en kille som älskar naturen och även att ÄLSKA med naturen. Först tyckte jag att han lät knäpp, han ligger med tjejer och killar men även med tex träd. Men när jag lyssnat på honom en stund inser jag att jag verkligen gillar hans sett att tänka. Sex är naturligt. Sex skapar energi och ger energi. Naturen har en kraft som han går igång på, inte en själ eller något sådant trams utan en naturlig kraft som han älskar.

Han pratar även om hur han älskar att vara naken. Den frihet han känner och hur mycket bättre vi alla skulle må om vi lät oss känna den friheten som han gör, både kroppsligt och sexuellt.

Jag blir attraherad av denne man. Han får mig att känna mig varm och tillfreds. Tänk vad underbart att låta så fri och lycklig som han gör… ❤

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s