Härlig YSN

Igår blev det en riktigt lyckad kväll på bästa CAE. Drygt 70 swingers mellan 20 och 40 år intog klubben vilket var rekord för denna typ av kväll.

Vi har inte Young Swingers Night ofta, ca 4 gånger per år. Det beror på att medelåldern bland våra gäster ligger någonstans mellan 40 och 45. Vi vill inte utesluta gäster för ofta och något vi märkt är att de flesta verkar gilla åldersblandat. Anledningen till att vi ändå har YSN är att många yngre, nya par känner sig mer bekväma med jämngamla första gången de kommer. Igår var en stor del av gästerna helt nya.

Jag och Christian måste även se till framtiden och vår överlevnad. Utan yngre gäster kommer vi inte hålla i längden så därför är denna målgrupp viktig.

Vi är alltid öppna för förlag och önskemål vilket är viktigt att påpeka. Att lyssna på våra gäster är den största och i särklass viktigaste delen i drivande av en klubb 😊

image

2 reaktioner till “Härlig YSN

  1. Jag tycker det är en fantastisk klubb ni har och driver, många olika teman och kvällar som gör att man gärna kollar kalendern och planerar därefter 😉 ysn är en favoritkväll som vi besökt 3 ggr nu. Jätte kul med så många sist!

    Fortsätt som ni gör… bästa och i särklass fräschaste klubben! Rent, snyggt, sexigt, trevligt och spännande . På återseende Madame 😘

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s