Poly?

Lyssnade på radio nyss där en tjej berättade om hur det är att vara polyamorös. En del av det hon pratade om lät ungefär som det en swingers beskriver. Man vill inte att en relation ska stoppa en person att leva ut sin kärlek och sina lustar. Att människan inte är skapt för att vara med enbart en enda person hela sitt liv.

Så långt är jag med. Men sen kommer det mer komplicerade i det polyamorösa. Du ska kunna vara kär och älska flera individer samtidigt. För mig låter det konstigt. Lite som att både äta kakan och ha den kvar…
Hur bygger man tex en djupare relation med en person om man ska ha samma typ av relation med flera? Visst, man kan ha flera vänner med djupare vänskap men är det inte så att man ändå delar olika mycket med olika vänner?
Hur kan man ha en kärleksrelation med fler? Hur delar man upp tiden? Kan man planera vem man ”känner för” att vara med under semestern om några månader? Tänk om den jag känner för att vara med inte just då har lust att vara kär med just mig…

Nä, jag är kär och älskar endast en och han heter Christian. Jag är inte säker på att jag kommer göra det hela livet men ändras det så byter jag väl.
Swingers handlar om att ha sex med fler än sin partner men man har alltid sin partner med sig hem vilket jag tror är styrkan hos par som utövar denna livsstil.
Men som sagt, detta är mitt sätt att se på relationer. Jag respekterar andras synsätt 😊

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s