Invigning onsdag 

Igår hade vi start på Sommarklubben men även allra första onsdagen på nya CAE. 

Det blev en RIKTIGT bra kväll! 24 gäster varav 8 par känns som ett fantastiskt bra betyg på onsdagsöppets vara eller icke vara. Självklart kan vi inte dra några slutsatser av endast en kväll men de som var på plats igår var mycket positiva och gillade konceptet med tidigare öppettid. 

Själv kändes det skönt att kunna åka hem 00.30 istället för framåt morgonen. Jag är nyfiken på vad våra gäster egentligen tycker om våra öppettider. Vill ni ha tidigare tider överlag eller gillar ni fredagar och lördagar som de är?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s