Hälsa 

Club Adam och Eva är en hälsoklubb anser jag. Gästerna hos oss mår bra. De dricker lagom, skrattar mycket och rör sig. Jag är säker på att i stort sett alla som kommer till oss mår bra när de går hem och det är väl det hälsa handlar om 😆

Själv har jag börjat ändra om i mitt leverne lite efter två år av gottande. Visst har jag mått gott med god mat, god dryck och gott sällskap men har insett att för mycket gott blir tillslut inte något speciellt. Då får man ändra något, tex intag av mat och kanske fler promenader. Eller som våra gäster gör, ta in fler sexpartners. 

Alla har sitt eget personliga sätt att må bra på. Jag är glad att jag har frihet att välja det som passar just mig! 😗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s