Känsla 

​Ibland önskar man att det gick att resa tillbaka i tiden. Jag önskar det inte ofta men när det pratas om Gamla Club Adam o Eva önskar jag att jag kunde det. Resa tillbaka och känna stämningen där, den stämningen som en del gäster säger saknas på Nya CAE.

Jag har hört minst hundra gånger att nya CAE är bättre än gamla men när det fortfarande finns gäster som gillade den gamla klubben mer så skulle jag vilja veta vad exakt de menar. Självklart vill vi att alla ska känna sig välkomna och är det något som saknas nu så skulle jag vilja veta vad. 

Alltså, eftersom jag inte kan resa tillbaka i tiden, berätta gärna mer om vad som saknas på Nya CAE så vi kan göra den ännu mer fantastisk 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s