Hemligt, busigt 

Det tog mig lång tid att börja bada naken. Jag har levt med båt nästa hela mitt liv men har inte gillat varken att visa mig näck eller känna vatten så nära mina privata delar. 

För ca 6 år sedan hamnade jag av en slump på nakenstrand första gången. Då vågade jag inte bada utan bikinibyxor men fascinerades av alla som så ogenerat sprang omkring utan minsta problem helt nakna. Jag började i denna veva bada naken när jag var bara med familjen och insåg vad underbart skönt det faktiskt är. 

Sedan träffade jag Christian! En ny värld av naket öppnade sig. Nu skulle man inte bara visa sig naken när man badade utan även på en klubb bland både nakna och påklädda. Min syn på min egen kropp förändrades. Plötsligt kände jag mig mer bekväm utan än med kläder. Inget som klämde åt och skapade valkar. Och framförallt – jag såg att min kropp faktiskt var vacker och liknade de flesta andra kvinnors. 

Att känna sig bekväm nog att visa sin kropp naken är en enorm frihet tycker jag. Att stå upp för att man tycker så är också frihet och jag önskar att fler skulle våga det. Våga skriva att man åker till nakenstränder på somrarna för att det är härligt. 

Eller är jag lite galen? Är nakenhet och det hemliga i sig en del av buset vuxna behöver?

2 reaktioner till “Hemligt, busigt 

  1. Jag håller verkligen med dig, det är underbart när man kommit över ”skäms-tröskeln” att offentligt visa sig naken utan att faktiskt skämmas eller bli generad! Jag har alltid varit stor, men har ofta varit på stränder, i badhus etc och inte låtit min kroppsstorlek hindrat mig, då i bikini såklart då det oftast varit ”vanliga” bad. Jag minns för typ nästan 30 år sedan på ett badhus då en flicka med sin mamma tittade på mig och sa till sin mamma: – Titta vilken tjock tant! Jag kan säga att ordet Tant, var mycket värre än tjock 😊 Men nu när jag varit i swingers världen ett tag så är det underbart att vara naken på ett härligt och fritt sätt, med likasinnade 😘
    Ha en fin lördag!
    Kram Camilla

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s