Konsekvens 

Idag fick jag uppleva en negativ konsekvens av mitt engagemang i Club Adam och Eva. Jag har varit förskonad från negativa saker, hade faktiskt förväntat mig betydligt mer kritik och ifrågasättande när jag valde att vara öppen med mitt ”andra jobb”. Jag är helt säker på att många skakat på huvudet, inte förstått alls och kanske tom pratat bakom min rygg om hur knäpp och galen jag är men jag har inget märkt. 

Idag hände en sak som på ett väldigt nära och privat sätt påverkade mig. Jag blev diskriminerad pga klubben! Det kändes som ett hårt slag i magen. Jag blev helt ställd och visste inte vad jag skulle tänka. När man får en negativ konsekvens av en sak man brinner för och på ett sätt som man inte kan göra något åt, då känns det i magen. 

Jag har ändå valt att göra det jag gör men tänk alla människor som kanske hela sitt liv blir diskriminerade för något de inte har valt själva. Tex sin hudfärg eller sin sexuella läggning. Eller för den delen sitt kön…

Suck…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s