Anna

Jag, precis som alla andra, har olika sidor som jag visar vid olika tillfällen. Man brukar prata om att man väljer att inta olika roller. 

Jag är Anna – mamma. En roll som står mig närmast, djupt där inne.

Jag är Anna – lärare. Min profession som jag tar på fullaste allvar. Den ger mig lön och viss tillfredsställelse genom att jag får jobba med människor.

Jag är Anna – Madame som driver en swingersklubb. Det är min senaste roll och den som utmanar mig och låter mig vara som mest kreativ.

Sedan finns det Anna – privata. Den privata, osminkade,  rollen väljer jag att ha för mig själv. Det innebär inte att jag aldrig visar den, jag plockar bara inte alltid fram den. 

När jag väljer att gå med på att media skriver om mig, visar både namn och bild, innebär inte det att alla mina roller är blottare och öppna för allmänheten att ta del av. När jag får en massa vänförfrågningar, meddelandeförfrågningar och tom män som ringer och letar efter mig på jobbet så undrar jag lite hur de tänker. Jag blir inte sur. Inte rädd. Känner mig inte olustig. Jag bara undrar nyfiket hur dessa människor gör i sina liv och i sina olika roller. Blandar de alltid ihop alla? För det gör nämligen inte jag, mina roller spelar dock ett gemensamt liv ihop och används helt enkelt till olika saker. 

Spännande detta tycker jag. Människor är spännande och här bjuder jag på två bilder från två av mina roller. Gissa vilka? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s