Bra tema 

Classy Night lockade nästan 70 gäster vilket tyder på att temat var populärt. Vita skjortor gör klubben snygg helt enkelt 😊

En liten tanke jag fick är hur det kommer sig att det tolkas så självklart att det är killen som ska ha skjortan och tjejen den ”lilla svarta”? Jag tror att jag också har tolkat det så och sagt killen vit skjorta när någon frågat men jag vet att tjejer kan vara minst lika snygga i vit skjorta/blus. Ska nog passa mig för vad jag säger nästa gång. Skulle vara kul med lite normbryt även hos oss på CAE 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s