Speak out!!

Vad vore Club Adam och Eva utan killar? Härliga, intensiva och heta killar? Ingenting är svaret. Inte heller utan tjejer.

Nu är det ju så att tjejer har en tendens att behöva vara modigare än killar för att komma till oss. Det är min tolkning då det är en övervägande del killar som söker sig till oss, förutom par. Kanske är det för att killar är kåtare än tjejer? En vanlig tanke tror jag men troligvis inte speciellt sann. Tjejerna på klubben är mer heta än killarna på många sätt 😉

Fortfarande är det dock en norm i samhället att killar får gilla sex mer än tjejer. Det gör, tror jag, att så många killar söker sig till oss. Dock är det bara som del i ett par killar kommer in enkelt. Singelkillar måste gå en svårare väg. Varför? Jo för att annars skulle vi ha nästan bara killar på klubben.

Jag har flera gånger tidigare skrivit om singelkillar på CAE och hur svårt det är att ha lagom många. Nu är frågan aktuell igen och vi vet inte hur vi ska gå vidare. Vad är det som gör att mixkvällarna har så mycket färre besökare än parkvällar och Gigolo Night? Ska vi ha ännu färre mixkvällar? Vad är det som inte är bra? 

Vi vill ha åsikter från er par!! Vad vill ni ha? Vilka killar? Vilka teman? Det är bara ni som kan göra en bra klubb ännu bättre. Speak out – det är bara i lekrummen ni inte ska prata 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s