Visioner 

CAE är en swingersklubb med stora visioner. Vi vill bli en stor klubb, en klubb med många möjligheter för de som besöker den. Gästerna ska veta att på Club Adam och Eva kan man som vuxen må bra och njuta, vad det innebär kan vara olika för olika individer. Prata med likasinnade, dricka gott, känna på varandras kroppar och i framtiden äta god mat. Det sistnämnda går inte nu, dock har vi en restaurang ovanpå oss som vi gärna rekommenderar och som medlemmar får rabatt hos.

En vision är något som man ännu inte uppnått men som man hela tiden har med sig och som driver en person framåt. För att hålla visionen vid liv behöver man hela tiden se möjligheter och skapa saker som får visionen att gro och växa. Igår gjorde vi en sak som odlade min och Christians vision – vi bjöd ner ”chefen” för kommunledningen till CAE. Vi pratade om klubbens betydelse för Norrköping och om hur kommunen kanske kan hjälpa oss att nå vår vision.

Kontakter och samverkan är avgörande för hur en verksamhet lyckats. Att vi som driver klubben inser detta och samtidigt är riktiga entreprenörer ska göra CAE till något riktigt lyckat i framtiden. Det är vår härliga VISION 🤘😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s