Energi 

Nu börjar energin komma tillbaka efter att ha varit helt slut efter klubbens paradnummer Eyes Wide Shut. Den festen blir alltid lyckad, kanske pga stämningen men framförallt tror jag att den festen tillåter det ”hemliga” på ett annat sätt än i vanliga fall. Många attraheras av att få gömma sig bakom en mask. Frågan är varför? Själv har jag aldrig lockats av att dölja mig men jag vet att många gör det. 

När hösten och mörkret kommer kan det helt klart vara svårt att få energin att räcka. Jag skulle önska att jag fick mer tid att vistas på klubben för även om jag ständigt är aktiv med den så är det på plats som ger mest!

Idag är det underbar fredag igen vilket innebär mixkväll på bästa CAE med en massa härliga gäster! Imorgon parkväll vilket alltid lockar många gäster. Själv ska jag mysa med barn och min älskade och ladda för nästa veckas stora fest! Missa inte den föressten 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s