Känslor 

Att ha ett kärleksförhållande är på många sätt härligt men även komplicerat. Det bygger, i de flesta fall, på känslor och känslor är inte alltid logiska. Beroende på vilken personlighetstyp man är, uppväxt man har och en massa andra parametrar ter sig känslorna på olika sätt. 

Som swingers har man nog oftast en god relation med både sin partner och sina känslor tror jag. Eftersom jag själv inte är swinger så kan jag bara gissa. Min personlighetstyp är intensiv, ganska hetsig, har svårt att kontrollera känslor och har inte jättebra självkänsla. Skulle jag och C swinga är jag rädd att det finns en risk för känsloexplosion och svartsjuka. Inget jag vet men vill inte sätta mig i den sitsen och riskera mitt förhållande. C har också sina tankar kring detta så det är ett ömsesidigt val att inte swinga.

Att vara särbo och bo 13 mil ifrån varandra innebär ganska många prövningar i en relation. Det blir mycket telefontid och när man ses vill man att allt ska vara perfekt. Denna typ av förhållande ifrågasätts gärna av ”vänner” som tror att de vet ens bästa. Jag känner mig mer bekväm och mer nöjd med min relation med C än jag gjort i någon tidigare relation. Den är spännande och utmanar mig vilket jag behöver för att hålla intresset vid liv.

Jag älskar dig Christian ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s