Stämpel 

Produkter som man tillverkar kan man sätta en stämpel på som säger att produkten verkligen är det den ska vara, tex en Volvo eller en stekpanna. Stämpeln ska garantera att produkten är kvalitetssäkrad och att man inte blir lurad.

Många människor har en förmåga att vilja sätta stämplar på annat. Tex på det man tror på och vilken personlighet och sexuell läggning man har. För många är det viktigt att tex veta om en person är hetro-, homo- eller bisexuell. Det märks tydligt på klubben och i swingerskretsar överlag. De flesta som kommer till CAE pratar inte om läggning alls, det blir liksom som det blir. Det händer dock att vi får frågan från en gäst ifall vi har tex färgade armband som man kan ha på sig för att visa vad man vill under kvällen. Det vill säga, man vill garantera att ingenting händer som man inte planerat. Man vill stämpla sig så att andra vet vad de får. Detta är än mer tydligt i vissa andra forum som jag och C stött på, tex grupper på fb. Alla måste VETA att vi är på ett eller annat sätt för att vi ska få vara med.

Detta sätt att försöka stämpla individer är ingenting jag gillar! Jag vill kunna vara Anna och själv bestämma vem Anna är. Ibland är jag på ett sätt, ibland på ett annat. En människa är komplicerad och det vore hemskt tycker jag om man var tvungen att vara på ett sätt hela livet. Dessutom är det bara individen själv som vet exakt  (kanske) vem hen är och måste själv få bestämma om den vill bli stämplad eller inte. 

Jag tror att de allra flesta vill kunna vara ostämplade och därmed härligt formbar 😉

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s