Livsnjutare!

I veckan skrev jag ett inlägg om stämpling som handlade om min allergi mot att bli stämplad som olika saker. Jag gillar att kunna välja roll och framförallt kunna bestämma själv vem Anna är.

Efter det har jag fått en del frågor och kommentarer kring att jag och Christian inte känner oss/är swingers just nu. Intressant. Jag skriver att jag inte vill bli stämplad och ändå ifrågasätts vi direkt. ”Hur kan ni driva en swingersklubb om ni själva inte ÄR swingers?” eller ”Känns det inte konstigt att se alla som swingar?”.

Jag skrev inte att vi INTE är swingers utan att vi just nu inte är redo för att swinga. Vad är swingers? Vem tar sig rätten att bestämma det? Och… 

Jag och Christian driver Club Adam och Eva. Den är så mycket mer än bara en klubb för sexuellt utbyte. Det är en klubb för LIVSNJUTARE! En klubb för människor som älskar att umgås med andra människor. Som njuter av andras sällskap och som tröttnat på det extremt ytliga som sker på ”vanliga” klubbar/nattklubbar.

Så! Där passar jag och Christian in. Vi är Livsnjutare. Om vi nu måste sätta en stämpel på oss som gör det legitim för oss att driva klubben 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s