Parkvällar 

Nu har vi haft två lyckade helger på CAE. Förra helgen lockade Erotikmässan extra många sexuellt intresserade till Norrköping vilket gynnade oss. Denna helg fanns inget sådant men framförallt lördagens parkväll blev riktigt härlig med många gästande par. Medelåldern var relativit låg och många kom från Stockholmshållet. En mycket trevlig stämning med lång mingeltid i baren. 

Parkvällarna är alltid populära, det har vi vetat länge. Frågan är vad det är som lockar dessa kvällar. Är det verkligen frånvaron av singelkillar? Vi har testat att göra om resterande lördagar till Gigolo Night, parkvällar med några få inbjudna singelkillar. Dessa kvällar är dock aldrig lika välbesökta som de rena parkvällarna. 

Vill ni gäster inte ha singelkillar? Är de killar vi har inte tillräckligt intressanta? Vi vill fortfarande gärna ha era åsikter. Kanske ska vi ha fler rena parkvällar tex? Tell us!! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s