Nyheter 

Efter nyår förändras lördagarna. Alla lördagar i månaden utom den första blir par- och tjejkväll. Dvs första lördagen i månaden samt alla onsdagar och fredagar är mixkvällar, öppna för par, tjejer och medlemskillar. Resterande lördagar är par- och tjejkväll. Vi förändrar pga önskemål vi fått under en längre tid. Många par vill enbart komma på parkvällar och har hittills bara haft två att välja på.

Efter nyår har vi även en ny entré på baksidan. Ni kan fortfarande välja att gå in stora entrén på framsidan men vi rekommenderar baksidan och då krävs en kod till en grind. Den får ni via mail. Utgång gäller baksidan för alla! Vi vill att alla våra gäster ska känna sig bekväma när de besöker oss och detta ska förhoppningsvis förenkla för er som vill vara lite hemliga 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s