Planering 2017

Jag och C är på en välbehövlig semester som avslutas lagom till nyår. Semester från vardagen behövs ibland men semester från CAE har vi aldrig, om vi inte av praktiska skäl lämnar över ansvaret till något av våra fantastiska värdpar. 

Vi har bla planerat för 2017 och alla de roliga fester vi ska ha förutom vanliga kvällar. Att komma till oss kräver planering, åtminstone för de som åker en bit och ska bo på hotell. Det känns som en del i den service vi vill ge att ha en uppdaterad kalender och många anmäler sig i väldigt god tid. 

Det kommer bli både gamla godingar men även sexiga nyheter som ni kan läsa om på hemsidan redan under nästa vecka. Den första nyheten är ju redan synlig dock med en hel del anmälningar- GLOW NIGHT – som vi tror kommer bli något riktigt nytt och fräscht på Sveriges bästa klubb så missa inte att anmäla er 😉

En reaktion till “Planering 2017

  1. En särskild eloge för struktur, ordning och information! Det skapar möjligheter till planering (när) , trygghet (hur) och säkerhet – för att sedan kunna njuta av människor och miljö – och varandra. Visst kanske inte alla tänker på utrymningsvägar, om det finns skåp, om hemsidan ”gäller”, att regler finns – men vi är många som gör det och uppskattar det!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s