Sex and the city

Förkyld, uppkrupen i soffan och förbannar virus. Slötittar på TV, Sex and the city har börjat om igen. Första säsongen från 1998, lika gammal som min äldsta dotter. 

Idag handlar de om singlar versa gifta. Det är intressant att fundera kring detta med tanke på diskussioner i swingersvärlden om singlars vara eller icke vara. Det är en övervägande del av paren hos oss som inte vill ha singlar. Eller… De vill inte ha singelkillar, singeltjejer är ok. Vad beror detta på? Anser de att swingers handlar om enbart partnerbyte eller är det kanske männen som är rädda för konkurrens? 

Spännande tankar tycker jag som själv reder i om sex med flera vore något för mig och min partner. 

3 reaktioner till “Sex and the city

 1. Jag är tjej och gillar inte singelkillar som är för på. Misstanken om att de inte hittar tjejer någon annanstans så då går de på klubb där det finns massor av tjejer som vill ha sex. Men de måste förstå att man blir inbjuden och ska hålla sig på lagom avstånd innan klartecken ges. Par fattar det bättre, mer lyhörda.

  Gilla

 2. Vi är ett sånt par som var rädda för alltför många singelkillar första gången. Erfarenheten av hur många beter sig på krogen är väl det som skrämde. Att de skulle vara påflugna, närgångna och att det helt enkelt skulle kännas otäckt.
  Detta besannades inte!
  Jag hade gärna sett fler yngre singelkillar däremot. Som kanske kom och slog sig ner och bara chillade lite med oss par för att se vart det leder.
  Vi vet inte vad vi är jag och min man. Vi gillar sex och gärna med fler men aldrig var för sig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s