Teman

Helgen som gick var en mycket bra helg på bästa klubben. GLOW PARTY blev en succé med 140 gäster och alla gäster älskade alla härliga Lights 😊

Nu ser vi framåt och hoppas på att Club Eva den 11 februari lockar lika många gäster som Glow! Det är redan 25 tjejer anmälda och jag har planerat drinkar med den härliga bartender som ska lära oss att blanda sexiga drinkar! Club Eva brukar locka gäster ungefär 4 gånger antalet tjejer så det borde kunna bli ett hundratal gäster denna kväll 😉

Det känns som att känslan och passionen för CAE hos mig har börjat återvända. Det kan bero på all positiv feedback jag fått från både gäster och personal sista tiden. Alla behöver få påfyllning av mental energi ibland när den tryter. Skulle väl kunna påstå att den energi är nästan lika viktig som fysisk energi 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s