Tjejer!!

Club Eva i lördags. Oj oj oj säger jag bara! Vilken kväll!! 

Klubbens olika teman är alla populära men väldigt olika. Glow Party var en fantastiskt snygg och modern fest. Allt var mycket lyckat, proffsigt och genomtänkt. 140 gäster lyste ikapp på bästa klubben. Club Eva var helt annorlunda. 35 tjejer som snackade och blandade lyxiga drinkar med guidning av en sexig bartender. När klubben öppnade för alla klockan 22 fullkomligt välde det in killar och par och vi fick lika många gäster som festen två veckor tidigare!!

Nu är ju inte klubben enbart temafester. Alla gillar inte när det är mycket folk och känner sig mer bekväma med ett något lägre antal gäster och lugnare musik. Fortfarande så är gäster dock lite otydliga med vad de mest önskar och vi planerar en liten enkät som alla som vill kommer få fylla i efter sitt besök på Sveriges bästa klubb 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s