Kopior!

När andra klubbar kopierar texter och event som jag och CAE skapat blir jag fascinerad. Inte arg eller besviken utan fascinerad! Vår sista Club Eva var en succé, en massa härliga tjejer som lärde sig blanda drinkar och tjattrade fram till övriga fick komma. Att en annan ny klubb kopierat detta koncept rätt av är ganska roligt. Kul att våra event är så fantastiska att de kan kopieras rätt av. I detta fall ligger klubben i fråga nära Norge så det kanske är en härlig Norge-historia bara. Jag får väl skratta gott och önska dem lycka till 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s