Söndagskänsla

Ligger i soffan. Har en mjuk och varm känsla i kroppen. En sådan där skön känsla man får efter en helg med lite för mycket av det goda (typ dryck och för lite sömn). En känsla av lite härlig skuld uppkommen från något roligt och tillfredsställande 😁

Livet är mycket bra just nu! Jag minns inte att jag någon gång tidigare i livet varit mer nöjd. Nytt jobb som känns nästan för bra för att vara sant. Känslan för klubben har återkommit och det känns enbart kul och givande igen. Barnen är friska och krya och min lilla prins har fyllt tvåsiffrigt. Kärleken blomstrar och frodas och kommande vecka ska jag få vara sambo alla sju nätter!! 

Det finns inget just nu som är dåligt. Det kommer att märkas på bästa Club Adam och Eva. Goda saker brukar generera goda saker så jag räknar med att våra kommande roliga event kommer bli alldeles, alldeles underbara ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s