Jag

Jag gillar filmer, ordspråk och liknande som beskriver vad som är viktigt i livet/världen/universum etc. Tid, eller kanske egentligen erfarenheter, har fått mig att uppskatta dessa klokheter mer och mer. Kanske för att jag kan relatera till dem nu. Det som var viktigt för 20 år sedan är inte viktigt längre. 

Vad är viktigt då? Enkelt. JAG! Och vem är Jag? Jo, jag är den jag är just pga alla de erfarenheter och därmed insikter jag fått. Jag är jag genom mina barn som mer och mer ger mig ro och tillfredsställelse. Jag är jag genom det jobb jag har som jag letat efter och känner sådan glädje inför. Jag är jag genom den frihet jag känner i livet med Christian och den spänning och utmaning klubben ger.

Idag kan kan ligga i soffan en hel kväll, inte göra något annat än att se TV och vara fullständigt NÖJD. Det kunde jag absolut inte för 20 år sedan.

Jag är tillfreds! Om jag skulle få reda på att jag skulle dö imorgon skulle jag vara fullständigt nöjd. Det innebär inte att jag inte vill mer utan att jag har landat. Tåget har stannat och jag väljer själv när jag vill kliva på det igen.

Detta är jag  ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s